Ontdek Moneys

Moneys, voor Mac en Windows, is het boekhoudprogramma voor penningmeesters die de boekhouding doen voor groepen van tussen de ongeveer 10 en 100 personen. Ontstaan als vervanger voor onoverzichtelijke excel-boekhoudingen is het nu uitgegroeid tot een enorm simpel en gebruiksvriendelijk programmaatje dat plezierig is om te gebruiken.

Op dit moment is Moneys nog in gesloten beta. Dat betekent dat als je Moneys wilt gebruiken, je een beta-account moet aanvragen. Moneys is gratis zolang in beta en kost daarna slechts 12 euro per jaar.

Leden

Maak leden aan, deel ze in groepen in en voeg voor elke geldwisseling een transactie toe. Aan individuele leden of aan hele groepen tegelijk.

Deel met leden hun schuldenstand en transacties via een link met hun persoonlijke 'afschrift'.

Exporteer op elk gewenst moment een overzicht met de schuldenstanden van je leden vanuit Moneys naar o.a. een excel-bestand.

Rekeningen

Bankrekeningtransacties kun je makkelijk in Moneys importeren door middel van .CAMT.053-bestanden die je vanuit je internetbankieren kunt exporteren.

Geef aan elke bank- en kastransactie die je toevoegt een eigen omschrijving en wijs ze met een paar klikken toe aan posten en leden.

Zoek door al je bank- en kastransacties. Filter op datum, rekening, post of import.

Boekjaren

Houd in Moneys je boekjaren bij. Sluit je boekjaar in Moneys af als je je boekjaar wilt beeindigen en Moneys opent automatisch een nieuw boekjaar.

Voeg posten per boekjaar toe. Moneys zet de balans van al je posten weer op nul wanneer er een boekjaar wordt afgesloten.

Exporteer op elk gewenst moment een overzicht van de posten met hun balansen vanuit Moneys naar o.a. een excel-bestand.